Szeretnél egy hasonló weboldalt mint a fotostibi.com? Szeretnél egy szép online fotós portfóliót? Szeretnéd te állítgatni az oldalt, mint a Squarespacen, viszont nem szeretnéd kifizetni rá a világ összes pénzét? Akkor jó helyen vagy!

Ez az oldal WordPress-en fut, ahogy az internet 43%-a is. Elképesztő igaz?

Miért WordPress?

 • Abszolút megfelel a kor követelményeinek, keresőbarát, az admin felülete nagyon egyszerű és egyértelmű, tonnányi ingyenes kiegészítő és kinézet van hozzá.
 • Magyar admin felület. De ha az angol vagy más nyelv jobban tetszik, akkor lehet más nyelvű is. A Squarespace csak angolul tud.
 • Az internet tele van segítő anyagokkal, cikkekkel, fórumokkal. De ha speckóbb segítség kell, mindig találni fogsz valakit, aki ért a WordPresshez.
 • A domain és a tárhely a költség, ami egy kisebb portfólió site esetében (250mb tárhely) és .hu domainnel együtt évi kb. 5.000 forintba kerül.
 • A WordPress annyit fejlődött az utóbbi időben, hogy simán hozza egy Squarespace használhatóságát (pl. drag and drop össze lehet rakni egy oldalt).
 • A Squarespace-nek nincs ügyfélszolgálata, csak egy FAQ-ja, ami nem sok információt tartalmaz. Ráadásul ott is csak egy üres alapot kapsz, neked kell felépítened az oldalakat és tartalmakat.
 • Tetszőlegesen bővíthető. Ha szeretnél bonyolultabb funkciókat az oldalra, akkor nem kell többet fizetned csupán a funkcióért, a WordPress-be egy csomó mindent integrálhatsz (plugin-ek), és a nagy részét ingyen és fejlesztői tudás nélkül.
 • Mobilról is eléred az admin felületet. Posztolhatsz blogbejegyzést, de akár új aloldalt is csinálhatsz az appon keresztül.

Miért jó ha engem választasz?

 • A tárhely és a domain is a te birtokodban lesz.
 • Nem kötlek magamhoz, minden a te birtokodban lesz, mindenhez lesz hozzáférésed. Nekem is az a jó, ha lezárjuk a projektet egy ponton, és onnantól mindent te csinálsz.
 • Az alap és a plusz csomagban sem használok fizetős plugint.
 • A designt testre szabom neked.
 • Elsőre vészesnek tűnik a WordPress, de pont az indulásnál a bonyolultabbnak tűnő technikai és telepítési folyamatot veszem le a válladról. Neked már csak a könnyed legózás marad 🙂

Mit kapsz?

Alap csomag

Ennél a csomagnál kapsz egy telepített és testre szabott WordPress alapot, az oldalakat és tartalmakat te hozod létre és töltöd fel.

 1. Kickoffolunk egy órát, hogy pontosan mi lenne a feladat. Lehet Zoom vagy személyesen is egy jó kávé mellett.
 2. Kapsz egy ajánlatot. Ha elfogadod, akkor go!
 3. Tanácsolok neked domain és tárhely szolgáltatót, és hogy mit vegyél meg. Te beregisztrálsz és megveszed a domaint. A technikai adatokat megosztod velem.
 4. Elkérem tőled az arculati elemeket, logót, képeket, adatvédelmi nyilatkozatot, és minden apróságot, ami kell egy oldalhoz.
 5. Én telepítem a WordPresst, letöltöm és beállítom a plugineket, amik szükségesek, testre szabok egy közösen kiválasztott templatet, beállítom a méréseket.
 6. Megint találkozunk egy órát – Zoomon vagy személyesen – és megmutatom mi hogy működik.
 7. Kiállítom a teljesítési igazolást és a számlát és elintézzük a pénzügyeket.
 8. Átadok minden hozzáférést, a sajátomat pedig megszüntetjük.

Plusz csomag

Minden, ami az alap csomagban van, plusz:

 1. Az általad összegyűjtött és mappákba rendezett képekből felépítem a portfólió oldaladat.
 2. Az általad megírt tartalmak alapján felépítem az egyéb aloldalakat (rólam, kapcsolat, szolgáltatások, stb.).

Extra funkciók

Ezek a funkciók egyedi megállapodás kérdései, de általában ezek szoktak még felmerülni:

Shop: ha szeretnél webshopot például printek eladására, abban is tudok segíteni. A WordPressnek van saját ingyenes webshop plugin-je, de más megoldást is tudok javasolni. On-demand print megoldást is megmutathatom, illetve tudok tanácsot adni az egész értékesítési láncot illetően is.

Űrlapok: ha többet szeretnél mint egy e-mailes kapcsolat, akkor integrálunk egy űrlap megoldást az oldalba, amivel olyan űrlapokat hozol létre amilyet csak szeretnél.

Hírlevél: ha szeretnél hírlevelet, abban is tudok segíteni.

Arculat: ha szeretnél egy egyedi arculatot, akkor bevonunk egy grafikust és rajzol neked (külön megállapodás és külön számlázás a grafikussal).

Egyedi design: ha szeretnél egyedi designt, akkor bevonunk egy grafikust és rajzol neked (külön megállapodás és külön számlázás a grafikussal)

Mennyibe kerül?

Alap csomag

39.990 Ft

(bruttó – áfamentes e.v. számlát adok)

Plusz csomag

59.990 Ft

(bruttó – áfamentes e.v. számlát adok)

Az extra funkciók ára: egyedi megállapodás a feladat függvényében.

Árak összehasonlítása egy évre

Squarespace évente fixen: 47.000 Ft (és ez csak az alap csomag, van hozzá saját domain, de ha extra funkciókat szeretnél, mint például webshop, akkor az ár a duplája is lehet évente)

Tibiweb Alap csomag: egyszeri költség 29.990 Ft , második évtől csak a domain és tárhely költség marad ami 4.990 Ft

Tibiweb Plusz csomag: egyszeri költség 49.990 Ft, második évtől csak a domain és a tárhely költség marad ami körülbelül 4.990 Ft.

5 évre vetítve

Squarespace 5 évre: 235.000 Ft

Fotóstibiweb Alap 5 évre: 59.950 Ft

Fotóstibiweb Plusz 5 évre: 79.950 Ft

Szeretnél egy ilyen weboldalt? Töltsd ki ezt az űrlapot és csináljuk meg: